Brillentrends 2024

Het gevoel van pas geknipt haar of een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. U kent vast het goede gevoel van een geweldige, vernieuwde look! Heeft u er al eens over nagedacht hoe een bril met een vierkant montuur, een ronde metalen bril of misschien een bril met helder montuur ook uw look zou kunnen veranderen? Misschien vraagt u zich af, wat is de huidige brillentrend? Geen zorgen, Luxreaders heeft het antwoord op de brillentrend in 2024. 

Wat voor soort brillen zijn in stijl voor 2024?

Dit jaar doen een aantal populaire trends die eerder gezien zijn hun comeback. Ronde metalen brillen, pilotenbrillen, iconische brillen, en karakteristieke details zijn allemaal in trek voor zowel mannen als vrouwen. Bij Luxreaders vindt u veel populaire monturen in verschillende vormen en kleuren. Als u iets nieuws durft te proberen, kunt u een van de meest prominente brillen trends van dit moment proberen, transparante glazen, voor een meer subtiele look.

Een absolute must-have

Transparante glazen

Transparante glazen zijn een snel opkomende trend en een must-have in de nieuwste brillen trends. Brillen met een doorzichtig montuur zijn al populair sinds hun eerste verschijning, en zijn gedragen door beroemde mensen zoals Sarah Hyland, Matthew McConaughey, en Jurgen Klopp. Een bril met doorzichtig montuur staat goed bij vrijwel alle gezichtsvormen en huidtinten van zowel mannen als vrouwen. Ze zijn eenvoudig van zichzelf en passen bij elke outfit en elke gelegenheid. Niet te ouderwets en niet te opzichtig in de massa, u kunt ze veilig dragen bij uw kantoorlook, in een restaurant, of thuis met vrienden en familie. Onze Trondheim Crystal White is een van de populaire monturen en is te bestellen in leesbrillen, blauw licht brillen en zonnebrillen. 

Dames brillen trends 

Retro ronde brillen

U denkt misschien, zijn stijlvolle, ronde brillen iets voor mij? Als u wilt dat anderen u opmerken, is het antwoord ja! Een beetje retro, heel chic, en een heleboel cool, retro ronde brillen passen bij een verscheidenheid aan looks, van zakelijk tot casual. Bekijk onze collectie ronde brillen.

Styling tip: Een ronde bril is vernieuwend, modern en tijdloos. Draag ze in combinatie met jurken met bloemenprints, maxi-rokken, of broeken. Natuurlijk passen ze ook bij een geraffineerde, eenvoudige en traditionele look!