Frederik Thiele: Een man met een passie voor leesbrillen - Luxreaders.be

Frederik Thiele: Een man met een passie voor leesbrillen

Je zou bijna denken dat hij geboren werd met een bril. Frederik Thiele heeft besloten om stijlvolle leesbrillen rechtstreeks aan de deur van de consument te leveren. Hij kwam op het idee, in zijn winkel op de luchthaven van Kopenhagen.
Presbyopie: Ouderdomsverziendheid - Luxreaders.be

Presbyopie: Ouderdomsverziendheid

Als je het gevoel hebt dat het lezen van kleinere teksten een lichte ergernis wordt en meer moeite kost dan normaal, dan is het waarschijnlijk tijd om je ogen te helpen door een bril te dragen.
10 Mythes over ogen en brillen - Luxreaders.be

10 Mythes over ogen en brillen

Door de jaren heen hebben mythes over brillen en ogen zich als een lopend vuurtje verspreid. Sommige mythen zijn door onze voorouders doorgegeven en we geloven vaak dat ze waar zijn, ook al zijn ze misschien volledig verzonnen. Om het eens en voor altijd duidelijk te maken, zetten wij hierbij de meest voorkomende mythes over ogen – alle fabels en feiten – op een rij.
Ken het verschil: Blauwlicht- en Computerbrillen - Luxreaders.be

Ken het verschil: Blauw licht filter- en Computerbrillen

Blauw licht filter brillen is een mooie term voor gewone brillen met een blauw licht coating. De coating werkt als een filter tegen blauw licht en beschermt de ogen tegen schadelijke lichtstralen. Computerbrillen daarentegen verwijst naar het vermogensbereik en het gebruik van de bril. Lees hier meer....