Blauw licht filter brillen

Bescherm jouw ogen tegen het blauw licht van jouw schermen

Blijf gefocust

Filter 30% van blauw licht

Verminderde risico op hoofdpijn

Verbeterde nachtrust

3 brillen voor €59

Mix en match zoals je wilt

Blauw licht filter brillen steeds populairder, lees hier waarom:

Iedere dag worden onze ogen blootgesteld aan blauw licht dat uitgestraald wordt door onze computerschermen, tablets, smartphones en tv's. De meesten van ons brengen wel tot  8 uur per dag door achter een scherm zonder een bril met filter te gebruiken. Langdurige blootstelling kan onze slaapkwaliteit beïnvloeden omdat de aanmaak van je slaaphormoon geremd wordt en je kunt last krijgen van hoofdpijn.

Onze blauw licht brillen filteren tot wel 30% van het blauwe licht dat wordt uitgestraald, en remmen hierdoor de negatieve symptomen die je allemaal kunt ervaren. 

In deze groeiende high-tech wereld is het verminderen van de schermtijd totaal onrealistisch, dus waarom zou je niet gewoon een blauw licht filter bril gebruiken? Een snelle oplossing om jouw ogen te beschermen tegen blauw licht, zodat je alle online activiteiten kunt voortzetten en ook goed zorgt voor je ogen en algemene gezondheid!

Geef je ogen eens rust

Je kunt wonderen doen voor jouw gezondheid door alleen een blauw licht filter bril te dragen wanneer je digitale schermen gebruikt. Er worden gezondere lichaamsroutines vastgesteld dankzij de positieve effecten van verbeterde slaap, minder hoofdpijn, verminderde oogbelasting en een algeheel beter welzijn! Met een van onze brillen zie je er ook nog fantastisch uit! Ons assortiment blauw licht filter brillen is strak en minimalistisch, maar biedt tochmaximale bescherming aan jouw ogen.

Lichtgewicht brillen

Eco- en allergievriendelijke materialen

Flexibele scharnieren

Hoogwaardig materialen

De aanbevelingen tegen vermoeidheid na onderzoek door het air force research labortaory

Harvard Business Review

"Kortom, de blauw licht filterende bril verbeterde zowel de slaap- als de werkresultaten"

Hoe het werkt:

Langdurige blootstelling aan blauw licht heeft nadelige effecten op onze lichtgevoelige cellen omdat het het netvlies binnendringt en beschadigt. Daarom zijn de lenzen in blauw licht brillen gecoat met een filter, die het blauwe licht vanaf je schermen blokkeren en absorberen. Onze blauw licht filter brillen filteren ongeveer 30% van het schadelijke blauw licht van digitale schermen om jouw ogen tegen verblinding te beschermen.