Zonnebrillen

Met en zonder sterkte. Hoge kwaliteit. Lage prijs.

Categorie 3 lenzen

UV400 protectie

Bescherm uw ogen

Lezen in het zonnetje

Breed assortiment zonnebrillen op sterkte en zonder sterkte

Combineren Deens design met hoge UV-bescherming

ZONNEBRILLEN MET STERKTE

Waarom zonnebrillen op- sterkte gebruiken?

Houdt u ook niet van een dagje lezen op uw terras of in het park terwijl u zich koestert in de zon? Wij ook! Klinkt u dat bekend in de oren, één of meer lagen brillen, met een zonnebril bovenop de leesbril? Wij weten er alles van, het ziet er een beetje dwaas uit, en het is ook oncomfortabel.

Vrees niet! Er is een oplossing voor. U hoeft alleen maar te gaan voor een zonnebril met sterkte. Zonnebrillen staan bekend als toonaangevende mode-accessoires die deel uitmaken van uw visuele expressie. Wij brengen het naar een hoger niveau door u esthetische monturen te geven in de sterkte van de glazen van uw voorkeur, zodat u van de zon kunt genieten terwijl u nog steeds de voordelen geniet van uw gewone leesbril.

Naast de functie van uw gewone leesbril op zonnige dagen, is een zonnebril met sterkte geniaal om overal mee naar toe te nemen. Zonnebrillen op sterkte van Luxreaders zijn gemaakt met brillenglazen in antikras, zodat u uw bril zelfs zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand.

WAAROM ZIJN ZONNEBRILLEN BELANGRIJK?

Wat is UV400?

UV staat voor Ultraviolet. Het is een soort elektromagnetische straling die van nature door de zon wordt uitgezonden. UV-licht staat de laatste jaren meer dan ooit op de agenda, nu we wijzer zijn geworden over hoe UV-straling werkt en ons beïnvloedt.

UV-licht kan ernstige schade toebrengen aan zowel onze ogen als onze huid. De ultraviolette stralen van de zon kunnen leiden tot oogziekten en oogschade. Voorbeelden zijn maculadegeneratie, cataract, verbranding van het hoornvlies en het ooglid.

Vaak wordt over het hoofd gezien dat UV-stralen schadelijk kunnen zijn voor ons gezichtsvermogen door beschadiging van het oppervlak van het hoornvlies door cataract of maculadegeneratie. Er zijn echter manieren om de schade te voorkomen. Door een bril met de juiste UV-bescherming te dragen, en voor de Europese zomers is een zonnebril met UV400-bescherming ideaal.

Wij zijn blij dat wij een breed assortiment zonnebrillen kunnen aanbieden, online te koop, bestaande uit een zee van kleuren en vormen in smaakvolle ontwerpen met een strakke afwerking.

asdasd
Mix & match

Essential: 3 voor € 69
Premium: 3 voor € 119

incl. verzending en 100 dagen retour

VIND HET PERFECTE PAAR VOOR U

Welke zonnebrillen passen bij mij?

Iedereen zou de zonnebril moeten dragen die hij of zij leuk vindt! Als u geïnteresseerd bent om uit te vinden welke zonnebril bij uw gezicht past, dan is het kennen van uw gezichtsvorm een goed begin. De meeste gezichtsvormen passen in een van de vijf hoofd gezichtsvormen: Ovaal, vierkant, rond, hart, en driehoek vorm.

Als u uw gezichtsvorm al kent, kunt u snel een zonnebril vinden die ideaal voor u zou zijn. Als je meer begeleiding nodig hebt, kun je duiken in ons diepgaande artikel "Vind de perfecte zonnebril "

Hartvormig gezicht: Ronde zonnebrillen zullen goed passen.

Driehoekige gezichtsvorm: Iconische zonnebrillen kunnen een goede match zijn.

Ronde gezichtsvorm: Vierkante zonnebrillen zijn ideaal voor jou.

Ovale en vierkante gezichtsvorm: Kijk eens naar onze rechthoekige zonnebrillen.

MEEST IDEAAL VOOR DE ZOMER

Zonnebrillen met UV400 bescherming

Zonnebrillen met het UV 400 label bieden u bijna 100% bescherming tegen schadelijke ultraviolette stralen. Technisch gezien blokkeren ze golflengtes tot 400 nanometer. Dit omvat ook de schadelijke UV-A- en UV-B-stralen.

Zonnebrillen met filtercategorie 3-aanduiding bieden een sterke vermindering van de schittering van de zon en een goede UV-bescherming. Ze blokkeren alle UV-A en UV-B stralen en bijna 100% van het zonlicht.

Zonnebrillen van Luxreaders zijn gecertificeerd UV 400 en aangegeven categorie 3, wat waarschijnlijk is waar u naar op zoek bent als u op zoek bent naar een zonnebril van goede kwaliteit.

Het wordt aanbevolen om altijd te controleren op het UV 400 label en de filter categorie, wanneer u een zonnebril koopt.

Het is ook een goed idee om te controleren of de zonnebril wordt geleverd met sterkte, afhankelijk van uw intenties met uw zonnebril aankoop. Een zonnebril met sterkte is een geweldige kans om een leesbril en zonnebril tegelijk te krijgen, en zo te kunnen genieten van een zonnebril met sterkte in de zon met een goed boek, of op het strand wanneer u geniet van de zon terwijl u de krant leest.

Kies de vorm die bij je past

Weet je het niet zeker? Pas ze of laat ons je onze beste gok geven met de Stijlgids.

Lichtgewicht brillen

Eco- en allergievriendelijke materialen

Flexibele scharnieren

Hoogwaardig materialen

Wat zijn de verschillende soorten zonnebril glazen?

Er zijn vele soorten zonnebril lenzen beschikbaar, en u kunt een zonnebril vinden voor zowat elke gelegenheid. Gepolariseerde lenzen, gespiegelde lenzen, anti-reflecterende lenzen, gradiënt lenzen, fotochromische lenzen, zonnebrillen op sterkte zijn er maar een paar van - en ze dienen allemaal hun verschillende doelen. Onze zonnebrillen worden geleverd met enkele sterkte en zijn vooral ideaal voor de zomer, om buiten van een boek of krant te genieten.

Welke lenzen kleur is het beste?

De kleur van de zonnebrilglazen is niet gekoppeld aan een specifieke UV-blokkeringskwaliteit. Verschillende kleuren brillenglazen hebben wel een effect op hoe helder u ziet in verschillende omgevingen en weersomstandigheden. Voor de rest is het een kwestie van smaak en een persoonlijke keuze, die geen invloed heeft op hoe goed zonnebrilglazen uw ogen beschermen tegen UV-licht. Daarom is het belangrijk om bij het winkelen voor zonnebrillen, de UV-bescherming te controleren. Al onze zonnebrillen worden geleverd met UV 400 bescherming zonder uitzonderingen.

Zijn donkere lenzen beter?

Het korte antwoord is nee. Het is niet de tint of donkerheid van de zonnebrilglazen die het niveau van oogbescherming aangeeft. Het zijn de coatings. In plaats van te zoeken naar zonnebrillen met de donkerste glazen, zoek een zonnebril die de nodige UV-bescherming biedt om potentiële oogproblemen te vermijden. UV-bescherming van de ogen is een belangrijke gezondheidsoverweging. Als u op zoek bent naar een donkere zonnebril, is dat misschien vanwege een persoonlijke voorkeur. Donkere lenzen houden uw ogen verborgen wanneer u dat wilt, en het is zeker een geweldige aanvulling op uw nieuwe garderobe. 

Zijn dure zonnebrillen beter?

Als u denkt dat een designer zonnebril van 400 euro u de ultieme UV-bescherming biedt, zou u wel eens verbaasd kunnen staan. Een dure zonnebril is niet per definitie beter. Het is niet alleen de prijs die u in overweging moet nemen wanneer u gaat beslissen welke zonnebril u gaat kopen. De prijs heeft niets te maken met de UV beschermende kwaliteiten. Het is waar dat de meeste kwaliteitszonnebrillen aan de voorschriften voldoen, maar sommige dure designer zonnebrillen beschermen uw ogen niet tegen alle UV-stralen.Daarom moet u er altijd voor zorgen dat de zonnebril ten minste voldoet aan de verwachtingen van een UV 400 bescherming.

Verliezen zonnebrillen hun bescherming over tijd?

Zonnebrilglazen verliezen niet plotseling hun UV-filterende capaciteiten, maar ze zullen na verloop van tijd UV-bescherming verliezen, afhankelijk van hoe vaak u ze in de zon draagt. Daarom hangt het antwoord op de vraag "hoe vaak moet u uw zonnebril vervangen?" echt af van hoe vaak u uw zonnebril draagt. Als algemene regel geldt dat u uw zonnebril elke twee tot drie jaar moet vervangen. Het is geweldig om te profiteren van onze 3-paar deal, zodat u uw zonnebril voor een lange tijd kunt hebben, voordat u een nieuwe moet aanschaffen.