Hoe kan ik mijn Luxreaders retourneren?

Het is zeer eenvoudig en gratis!

Wij zijn alleen tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn. Het is voor ons essentieel dat onze klanten content zijn met hun aankoop bij ons, daarom hebben we onlangs de retourtermijn verlengd naar 30 dagen. Vanaf nu stelt ons beleid je in staat om jouw aankoop te heroverwegen en elk artikel volledig gratis te retourneren.

1. Bereid het pakket voor

Stop alle items die je wilt retourneren terug in het originele verpakking* . Binnenin je pakket heb je een retoursticker** , zonder barcode. Die gebruik je om je artikelen te retourneren.

2. Verzend het pakket - Wij betalen

Bezorg jouw Luxreaders-pakket bij een Bpost postkantoor. Let op! Je betaalt geen bezorgkosten, dit label is al door ons betaald.

3. Ontvangst van terugbetaling

Zodra we je geretourneerde product in ons magazijn hebben ontvangen, storten we het bedrag binnen 14 dagen terug.

*Artikelen die in afzonderlijke pakketten worden geleverd, moeten afzonderlijk worden geretourneerd. Zorg ervoor dat je het artikel in de juiste verpakking plaatst, anders kan de tijd om jouw terugbetaling te ontvangen, worden verlengd.

**Onze label is een internationaal geaccepteerde retouretiket. De reden dat er geen streepjescode op is afgedrukt, is omdat de ontvanger, in dit geval Luxreaders, de verzending betaalt zodra het pakket is ontvangen. Daarom betalen onze klanten NOOIT verzendkosten.