Brillen

Hoge kwaliteit. Lage prijs. Rechtstreeks naar u

Lichtgewicht brillen

Eco- en allergie vriendelijke materialen

Flexibele scharnieren

Geselecteerde materialen

Zie de wereld in een nieuw licht:

Luxreaders' brillen

Door de technologische vooruitgang zijn we steeds afhankelijker geworden van gadgets zoals smartphones, tablets en computers voor zowel werk als vrije tijd. Dit constante gebruik van schermen heeft echter geleid tot een toename van zichtproblemen, zoals vermoeide ogen, droge ogen en wazig zicht. Studies hebben aangetoond dat langdurige schermtijd ook onze slaappatronen kan verstoren, wat leidt tot verdere problemen met ons gezichtsvermogen. Stel je voor!

En dat niet alleen, maar het blauwe licht van schermen kan de natuurlijke slaap-waakcyclus verstoren en bijdragen tot bijziendheid, een aandoening waarbij het oog niet in staat is zich duidelijk te concentreren op verre voorwerpen. Dit heeft uiteraard geleid tot een toename van de behoefte aan brillen met sterkere sterkte. Steeds meer mensen grijpen naar goedkope brillen met sterkte om zichtproblemen als gevolg van beeldschermgebruik te corrigeren. 

Dus je zou kunnen zeggen dat onze ogen geen plezier hebben in deze tijd...

Wat dan? Hoe kunnen we voorkomen dat onze ogen lijden en toch een geweldige tijd hebben met werken, lezen of binge-watching van onze favoriete series?

Maak je geen zorgen! Luxreaders is er om u te helpen de perfecte bril met sterkte online te vinden. Geen paniek: met de juiste kleur, vorm en sterkte ziet u er weer even charmant uit! En tegen het einde van de dag zal niets zo goed voelen als een gevoel van comfort in plaats van druk voor je boek of een computerscherm.

3 brillen voor €69

Mix en match naar believen

Een leesbril kan ook leuk zijn

Naarmate we ouder worden, is een leesbril een noodzakelijk kwaad waar we met de tijd van leren houden. Maar hoe weet u dat het eindelijk zover is? Een van de meest in het oog springende tekenen is dat u boeken en tijdschriften verder van uw ogen houdt dan normaal. Dat betekent dat uw ogen steeds meer moeite hebben om scherp te stellen op voorwerpen dichtbij, wat er vaak op wijst dat u corrigerende lenzen nodig hebt om helder te blijven zien bij alledaagse taken.

Als dat bekend klinkt, is Luxreaders uw nieuwe beste vriend! Onze brillen met sterkte zijn er in alle stijlen, vormen en kleuren. En als het gaat om het kiezen van de juiste bril, heeft u alleen onze Try-on functie nodig - probeer onze brillen online, om de beste pasvorm voor u te vinden.  

Wanneer u onze collectie gaat verkennen, kunt u ook gebruik maken van onze visustest om een idee te krijgen welke sterkte u nodig heeft, voordat u online een bril met sterkte koopt. U kunt de kijktest van Luxreaders nu meteen uitproberen en bij benadering de voor u geschikte brilsterkte krijgen. Het testen van uw sterkte is een goede manier om te beginnen!

Een blauwlichtbril: Een dagelijkse noodzaak

Bovendien worden we meer dan 8 uur per dag blootgesteld aan onze schermen. En inmiddels heb je waarschijnlijk wel gehoord dat blauw licht slecht voor je is, maar weet je wat blauw licht precies is? En hoe schadelijk het is? Nou, blauw licht is een soort licht in het zichtbare lichtspectrum. Het wordt uitgezonden door de zon, maar ook door elektronische apparaten waar je nu waarschijnlijk naar kijkt: smartphones, laptops en LED-lampen. En hoewel het een aantal voordelen heeft, zoals het verbeteren van uw stemming en hartritme in sommige gevallen, eist het meestal een tol van uw gezichtsvermogen. Gelukkig kunt u zich met Luxreaders beschermen tegen blauw licht met onze blauwlichtbril op sterkte! 

En het mooiste is dat ze niet alleen het schadelijke blauwe licht van elektronische apparaten wegfilteren, maar dat ze u ook in staat stellen uw gevoel voor stijl te behouden met hun slanke en modieuze ontwerp. Stel je voor dat je een paar uur op je gadgets kunt werken of spelen zonder je zorgen te maken over vermoeide ogen, hoofdpijn en verslechterde slaappatronen. Trouwens, geloof ons niet op ons woord! Bekijk snel de Blue light brillencollectie en probeer onze stijlgids. In minder dan 2 minuten en een paar eerlijke antwoorden vindt u uw perfecte bril, passend bij uw stijl!

Een zonnebril is meer dan een accessoire

Wist u dat u uw zonnebril kunt dragen en toch glazen kunt hebben die bij u passen? Dat u kunt ontspannen in de zon en nog steeds een grote kans hebt om eindelijk dat hoofdstuk in uw favoriete boek af te maken? Wij weten het wel en we zijn hier om u te vertellen dat onze goedkope zonnebrillen met sterkte er in alle vormen zijn, ongeacht of ze een noodzaak, een fashion statement of een strand essential zijn. Zonnebrillen met sterkte van Luxreaders zijn gemaakt met brillenglazen in anti-kras, zodat u ze zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

En als het gaat om het kiezen van de juiste vorm en kleur, laten we eerlijk zijn: je kunt alles dragen zolang je je er prettig bij voelt! Maar dat betekent niet dat je er niet beter uitziet in bepaalde vormen en stijlen. Het is zo dat het contrast in je uiterlijk meestal een grote impact maakt. Dus als je een hartvormig gezicht hebt, kijk dan eens naar onze ronde brillen met sterkte. Als uw gezicht rond is, dan zijn onze zonnebrillen met vierkant montuur een perfecte match! En als uw gezicht meer aan de ovale en vierkante kant is, dan zullen rechthoekige zonnebrillen uw beste vrienden zijn. 

Mocht je nog steeds niet weten waar we het over hebben en in welke vorm je gezicht is, maak je geen zorgen! Daar hebben we al aan gedacht. Bezoek onze pasgids en laat ons het werk voor u doen. Ontspan in uw stoel en probeer virtueel verschillende modellen in alle beschikbare kleuren. Op die manier verloopt uw beslissingsproces hopelijk zo snel als een bliksemschicht.

Hulp nodig?

Persoonlijke Stijlgids

Wij begrijpen dat het een ontmoedigende taak kan zijn om de stijl of vorm te vinden die past bij zowel uw gezicht als uw uitdrukking. Gelukkig zijn wij er om te helpen. Onze op maat gemaakte stijlgids dient als digitale modehulp die u door onze zee van kleuren en vormen leidt, zodat u de perfecte bril kunt vinden, of dat nu een ronde, klassieke of een funky leesbril is! 

Ontworpen in Denemarken

Wij proberen een breed scala aan Scandinavische ontwerpen aan te bieden door inspiratie te putten uit tijdloze klassiekers en meer gedurfde statement glazen.

PROBEER ONZE BRIL THUIS UIT

Virtueel Try-On

Visualiseer uw toekomstige bril met onze virtuele spiegel en probeer de bril uit.

Winkelen op vorm

Vierkant

Iconisch

Rechthoekig

Rond

Uw vragen over Luxreaders brillen beantwoord

  • Welke bril is in 2023 in de mode?

    In 2023 zijn statement brillen in de mode. Dit omvat oversized monturen, gedurfde geometrische vormen en vintage-geïnspireerde ontwerpen zoals een goede oude cat-eye. Maak dus een statement met uw brillen dit jaar. Daarnaast zien we ook een heropleving van klassieke, retro stijlen zoals ronde monturen. Deze op vintage geïnspireerde brillen zijn perfect om een vleugje nostalgie aan je look toe te voegen. En raad eens? Luxreaders heeft ze allemaal!

  • Wat is sterkte in glazen?

    De brilsterkte verwijst naar het voorschrift, of de hoeveelheid correctie die nodig is voor iemands zicht. Het wordt gemeten in dioptrieën en bepaald door een oogarts tijdens een oogonderzoek. De sterkte varieert afhankelijk van het type gezichtsprobleem, zoals bijziendheid of verziendheid. Iemand die bijziend is (myopie) zal bijvoorbeeld een negatief voorschrift hebben, wat betekent dat hij een bril nodig heeft die het zicht in de verte corrigeert. Aan de andere kant zal iemand die verziend is (hypermetropie) een positief voorschrift hebben, wat betekent dat hij een bril nodig heeft die het zicht van dichtbij corrigeert.