BESCHERM UW OGEN TEGEN BLAUW LICHT VAN BEELDSCHERMEN

Lunettes anti-lumière bleue

Vous protègent des lumières nocives de vos écrans

Restez concentré

Filtrent 30% de la lumière bleue

Réduisent les maux de tête

Améliorent votre sommeil

HET EFFECT VAN BLAUW LICHT

Qu'est-ce que les lunettes anti-lumière bleue ?

Tous les jours, devant notre ordinateur, notre tablette, notre smartphone ou la TV, nos yeux sont exposés à la lumière bleue des écrans. Nous passons en moyenne plus de 8 heures par jour devant les écrans contre lesquels sans protection nos yeux et notre vision peuvent se détériorer. Les verres anti-lumière bleue protègent vos yeux et vous ferons bénéficier rapidement de tous leurs avantages.

UW OOGGEZONDHEID VERBETEREN

Accordez un peu de répit à vos yeux

Le port de lunettes anti-lumière bleue devant les écrans d'ordinateur, de tablettes ou de la TV permet d'améliorer le sommeil, de réduire les maux de tête, réduit les efforts d'accomodation et améliore le bien-être de manière général... Tout en ayant un look au top ! Alors pourquoi attendre et se priver de tous ces avantages ?

DE POPULAIRE BRIL

Comment ça marche ?

Une exposition prolongée à la lumière bleue a des effets néfastes sur votre rétine et ses photorécepteurs. Pour vous protéger de ces effets, nos lunettes anti-lumière bleue sont traitées pour filtrer la lumière bleue provenant de vos écrans. Grâce à ce traitement, les verres de nos lunettes retiennent environ 30 % de la lumière bleue et protègent vos yeux de ces rayons nocifs. Incontestablement, nos yeux sont de plus en plus exposés et fatigués. Mais avec les lunettes anti-lumière bleue, vos yeux profiteront d’un peu de répit pendant que vous travaillez.

Lunettes légères

Matériaux écologiques et hypoallergéniques

Charnières flexibles

Matériaux de haute qualité

BETERE SLAAP EN VERHOOGDE CONCENTRATIE

De voordelen van een blauw licht bril

Vous pouvez faire des merveilles pour votre santé en portant simplement des lunettes d'ordinateur résistantes à la lumière bleue lorsque vous utilisez des écrans numériques.Lunettes anti-lumière bleue disponible avec ou sans verres correcteurs - même si vous n'avez pas besoin de lunettes de lecture, vous pouvez toujours protéger vos yeux de la lumière bleue sans lunettes de vue. Des habitudes corporelles plus saines découlent des effets positifs d'un meilleur sommeil, de moins de maux de tête, de moins de fatigue oculaire, ce qui conduit à un plus grand bien-être!

Chez Luxreaders, nous avons travaillé sans relâche pour combiner les effets positifs des lunettes à lumière bleue sur vos yeux avec une large sélection de montures et de styles qui sont à la fois de haute qualité et superbes. Heureusement, nous avons réussi à créer une large gamme de modèles et de collections de lunettes de moniteur qui vous permettront d'avoir l'air élégant tout en étant assis devant l'écran. De plus, nous avons travaillé dur pour garder le poids des lunettes bas afin que vous puissiez les laisser pendant des heures vous pouvez le porter sans que la monture soit lourde ou vous dérange.

ABSORPTIE VAN BLAUW LICHT

Hoe werken leesbrillen met blauw licht?

Langdurige blootstelling aan blauw licht, vooral 's nachts, heeft nadelige gevolgen voor onze lichtgevoelige cellen, omdat het bij overmatige blootstelling het netvlies binnendringt en beschadigt. Daarom zijn de lenzen van leesbrillen gecoat met een filter dat het blauwe licht van uw beeldschermen blokkeert en absorbeert. Onze anti-blauwlichtglazen filteren ongeveer 30% van het blauwe licht van digitale schermen om uw ogen te beschermen tegen schittering. We begrijpen dat het moeilijk is om schermtijd te verminderen - daarom hebben we een betaalbare oplossing gemaakt met onze blauw licht blokkerende glazen.

IETS WAT IEDEREEN VERSCHULDIGD ZOU MOETEN ZIJN

Wie moet een blauw licht bril gebruiken?

Kortom, een blauw licht bril is nuttig voor iedereen die elke dag meer dan 1 uur voor een scherm zit, of het nu kinderen of volwassenen zijn. De bril is niet alleen voor mensen die al een bril op sterkte gebruiken. Bij Luxreaders kunt u blauw licht brillen vinden zonder sterkte en tot sterkte +3,5. Dit betekent dat zowel kinderen als volwassenen onze blauw licht brillen kunnen gebruiken. Als uw kind op dit moment geen blauw licht bril met sterkte nodig heeft, heeft het nog steeds de mogelijkheid om de beschermende bril te gebruiken tijdens het spelen op de computer, ipad of mobiele telefoon, zodat hun ogen minder worden blootgesteld aan het blauwe licht waar ze in het dagelijks leven aan worden blootgesteld.

LE DÉPARTEMENT DE MESURE DE LA FATIGUE DU LABORATOIRE DE RECHERCHE DE L'ARMÉE DE L'AIR AMÉRICAINE.

Harvard Business Review

"Lire l'article"En bref, les lunettes anti-lumière bleue ont amélioré à la fois les résultats au travail et en matière de sommeil".

Een blauw licht bril - werkt het?

Blue Light brillen doen precies wat ze moeten doen - ze blokkeren veel van het schadelijke blauwe licht dat afkomstig is van, onder andere, digitale schermen, die veel mensen in hun dagelijks leven veel gebruiken. Veel studies tonen aan hoe het gebruik van een schermbril tegen blauw licht uw gezichtsvermogen kan beschermen en u kan helpen aan een betere nachtrust, minder vermoeidheid en neiging tot hoofdpijn, en meer goede eigenschappen. Dus als u een bril wilt proberen die positieve effecten heeft, dan zal deze bril zeker werken!

Het is geen geheim dat het blauwe licht van onze schermen een aanzienlijke invloed heeft op hoe we ons lichamelijk en geestelijk voelen. Met alle nieuwe technologie kan onze conditie in zekere mate verslechteren. Daarom is het goed om een oplossing te vinden die deze uitdagingen kan voorkomen. Een klant zegt bijvoorbeeld dat hij minder vermoeide ogen ervaart nadat hij de hele dag voor zijn computerscherm heeft gezeten door een bril tegen blauw licht te dragen; een andere klant vond dat de bril hielp tegen de hoofdpijn die ze de laatste tijd had, en tot slot ervaart ze ook dat ze 's nachts beter slaapt. Niet alleen bieden blauwlichtbrillen verlichting bij vermoeide ogen, hoofdpijn en slaapproblemen wanneer u vlak voor het slapengaan op uw telefoon of tablet kijkt, ze kunnen de hele dag worden gedragen.

Als u zich zorgen maakt over de langetermijneffecten van blauw licht op uw gezichtsvermogen, is het tijd om te investeren in een blauwlichtbril. Deze helpt niet alleen vermoeidheid, vermoeide ogen en slaapproblemen te verminderen, maar beschermt uw ogen ook tegen het schadelijke blauwe licht dat wordt uitgezonden door digitale schermen en ander LED-licht dat ook door lampen wordt uitgezonden. Of u uw computer nu gebruikt voor werk of ontspanning, deze bril is een geweldige manier om de belasting van uw ogen te verminderen en met een gerust hart te genieten van uw schermtijd.

Wanneer een blauw licht bril gebruiken?

Een blauw licht bril kan elke dag worden gebruikt. We worden in veel contexten blootgesteld aan blauw licht. Niet alleen als we voor een digitaal scherm zitten, maar ook in LED-verlichting, zoals lampen, worden we blootgesteld aan blauw licht. Het natuurlijke blauwe licht waaraan we door de zon worden blootgesteld, hebben we nodig om wakker te blijven en ons circadiaans ritme te regelen, en in het geval van zonnestralen is het beter je ogen te beschermen met een zonnebril. De blauwwitte zonnestralen zijn belangrijke bronnen van vitamine D en kunnen depressies behandelen, maar te veel blootstelling kan oogontsteking veroorzaken - zorg er dus voor dat u uw ogen beschermt met een zonnebril wanneer de zon fel aan de hemel staat.

Krijg een goede nachtrust en minder hoofdpijn met een blauw licht bril

Als het om onze gezondheid gaat, beginnen we eindelijk meer aandacht te besteden aan de dingen die ertoe doen. Een van de belangrijkste aspecten van ons welzijn is ons gezichtsvermogen, en dankzij het steeds groter wordende bewustzijn van blauwlichtstraling hebben we nu een manier om onze ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van digitale schermen.

Blauw licht staat erom bekend dat het vermoeidheid van de ogen veroorzaakt, en als het niet wordt voorkomen of vermeden kan blootstelling aan het blauwe licht na verloop van tijd leiden tot andere problemen met het gezichtsvermogen. Door een blauwlichtbril te dragen, kunt u de blootstelling aan dit soort licht verminderen en uw gezichtsvermogen beschermen.

Een blauwlichtbril kan de vermoeide ogen helpen verminderen. Als u veel tijd doorbrengt met het kijken naar digitale schermen zoals computers, telefoons, ipad of tablet, kunt u merken dat uw ogen aan het eind van de dag vermoeid en gespannen aanvoelen. Dit komt doordat het blauwe licht dat van uw scherm afkomt, onze ogen harder laat werken dan nodig is. Als u een blauwlichtbril draagt, kunt u de belasting verminderen en zult u het verschil voelen - uw ogen zullen aan het eind van de dag veel comfortabeler zijn.

Tot slot kunnen blauwlichtbrillen u ook helpen beter te slapen. Het blauwe licht dat schermen uitstralen kan onze natuurlijke slaappatronen verstoren en het kan moeilijk zijn om een goede nachtrust te krijgen.

De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat blauw licht schadelijk kan zijn voor het gezichtsvermogen, maar velen kennen de precieze oorzaken niet, waarvan er helaas een aantal zijn. Daarom zijn blauwlichtbrillen een populaire manier geworden om de slaapkwaliteit te verbeteren, hoofdpijn en vermoeidheid te verminderen en de concentratie te verbeteren. Een blauw licht bril blokkeert blauwe lichtgolven, waarvan bekend is dat ze de productie van melatonine, het hormoon dat je slaapcyclus helpt reguleren, verstoren. Door een bril tegen blauw licht te dragen, kunt u - vooral 's avonds voor het slapengaan - uw hersenen ertoe verleiden de productie van het hormoon melatonine te verminderen, zodat uw lichaam tot rust komt en u een betere nachtrust krijgt - zonder dat u uw gewoonten hoeft te veranderen. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor uw algehele gezondheid en welzijn, dus een blauwlichtbril kan een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse routine, vooral uw avondroutine.